ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η αγάπη μας για το καλό και ποιοτικό έπιπλο σε συνδυασμό με την καλαισθησία και το πρωτοποριακό μας πνεύμα είναι για εμάς κινητήριος δύναμη για τον σχεδιασμό και την κατασκευή χειροποίητων, παραδοσιακών επίπλων, σε μασίφ ξύλα μοναδικής ποιότητας και αισθητικής!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Η εταιρεία Αφοί Κωνσταντάρα είναι μια καταξιωμένη, ελληνική επιχείρηση, που δραστηριοποιείται στο χώρο του σχεδιασμού, κατασκευής και εμπορίας επίπλου από το 1968. Με μεράκι και σεβασμό στην παράδοση, αλλά και με σύμμαχο την ποιοτική τεχνολογία και το μοντέρνο design.

Οι ιδρυτές Ιωάννης και Γεώργιος Κωνσταντάρας με τα παιδιά τους προσφέρουν λύσεις για το σαλόνι, την κρεβατοκάμαρα και την τραπεζαρία σας. Ξεχωριστά επιπλα και διακοσμητικά κήπου, αυθεντικής ποιότητας και μοναδικής ομορφιάς. Ειδικές κατασκευές σε έπιπλα ξενοδοχείων εσωτερικού και εξωτερικού χώρου

Η εταιρεία Αφοί Κωνσταντάρα επενδύοντας στην πολυετή πείρα των ανθρώπων της, συνεχίζει την παράδοση της χειροποίητης κατασκευής μοναδικών κομματιών αυθεντικής ελληνικής ποιότητας εξαιρετικής κατασκευής και λειτουργικότητας.

Επιλέξτε επιπλα, διακοσμητικά, φωτιστικά από την πλούσια γκάμα μας για εσάς και τους φίλους σας και δημιουργήστε ένα σπίτι οικείο, λειτουργικό και μοναδικό.

Η εταιρεία μας ειδικεύεται σε Χονδρική και Λιανική πώληση, Ξενοδοχειακό και επαγγελματικό εξοπλισμό, Διακόσμηση και Μελέτη εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Θα μας βρείτε στον εκθεσιακό μας χώρο – κατάστημα στη Πλατεία Αβησσυνίας 9 & 51 , Μοναστηράκι, Αθήνα.

ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ
Ευχαριστούμε για την άψογη συνεργασία που είχαμε. Η παραγγελιά με τα έπιπλα που μας κατασκευάσατε παραδόθηκαν στην ώρα τους και στο ύφος που αντιπροσωπεύει την επιχείρηση μας.

CEO – Mykonos Dream villas

Στα έπιπλα Κωνσταντάρας ξεχωρίσαμε τον επαγγελματισμό και την ποιότητα. Το προσωπικό τους μας βοήθησε να εξοπλίσουμε την επιχείρηση μας με έπιπλα που αντιπροσωπεύουν τον χαρακτήρα και το στυλ του μαγαζιού μας. Η συνεργασία μας θα συνεχιστεί και στο μέλλον.

CEO – The Albion